Подарък за Коледа табела MERRY CHRISTMAS

Размер на табелата 41 х 13 см, изработена от алуминиева ламарина

80те  christmas sign  gift for him  retro sign  vintage sign  бизнес подарък  винтидж  винтидж декор  винтидж постер  винтидж табела   интересни табели  метална табела  нов дом  подарък  подарък за коледа  подарък за мъж  подарък за нов дом  подарък за ново жилище  подарък за рожден ден  рекламна табела  ретро  ретро декор  ретро постер  ретро табела  табела  табела винтидж  табела за коледа  табела за офис  табела за подарък  табела за ресторант  табела по поръчка  табела ретро  табели за бар  табели по поръчка

Винтидж табели