Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

За нас

Когато преди 20 години, през далечната 2000 година, с моя най-добър приятел и любим Митко Ламбов - Грапчо се чудехме какво име да дадем на фирмата, която той тъкмо създаваше, се радвахме, че сме благословени да може да споделяме времето си с хора, които харесваме и да извършваме работа, която обичаме! Е, аз продължавам да споделям времето си сега само с хора, които харесвам и продължавам да обичам работата си, и то много! А през 2009 година Грапчо напусна този свят, за да продължи да създава и да обединява ..... Остави ни обединени около нашата компания и около любовта към него.

Името, което тогава измислихме е името на фирмата ни и до днес - АРТЗОНА, зоната в която улавяме светлината, носочваме я и я превръщаме в уникален светещ знак, светещи букви или светеща табела. Екипът на ателие за външна реклама Артзона, който в ядрото си остана непроменен през всичките тези години е изключително колоритен и цветен - сред нас има художници, маратонци, фотограф, републикански шампион по кану-каяк, специалист по инженерен дизайн, машинен инженер, специалист по спортен мениджмънт, специалист по Реклама и Бранд мениджмънт, лингвист, един любител на изисканата музика за душата, един любител на всичко старо, един сериозен икономист, който пести от всичко, още един сериозен икономист, който въвежда ред и дисциплина, добри танцьори, пианист и няколко работохолика :-)

Печалбата никога не ни е била самоцел, затова и съществуваме и до днес - защото само когато полагаш всички усилия, на които си способен получаваш и то повече отколкото очакваш! Главната ни цел винаги е била да направим една светеща рекламна табела по най-добрия начин, да бъде доволен нашия КЛИЕНТ, да се върне за следваща поръчка и да ни препоръча.

И така вече 25 години - произвеждаме рекламни табели, покривни реклами, светещи табели, светещи букви и светещи реклами и всякакъв тип рекламни знаци и рекламни табели и нашите клиенти се връщат. И ни препоръчват!

Благодаря от сърце на целия екип на Артзона и на всички наши клиенти за споделените мигове през тези години, за това че бяхме заедно в добро и зло!

Благодаря от сърце на Митко за любовта, която осветява живота ми и до ден днешен и която ще ме топли до последния ми дъх!  Мите, беше много хубаво - по -хубаво не би могло да бъде!

Митко Ламбов - Грапчо, основателят на Артзона,  напусна този свят на 15 юли 2009 г.  спасявайки човешки живот, за което бе награден посмъртно с орден "ЗА ХРАБРОСТ" първа степен от Президента на Република България.

16.10.2019

Светлето