Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Изработка на светеща табела. Цена на Рекламна табела.

Светеща LED диодна табела Коледжиков за магазин в София за професионални и хоби машиниСветеща табела с лого КОЛЕДЖИКОВ.БГ и светещи букви ПРОФЕСИОНАЛНИ И ХОБИ МАШИНИ. Витрина на магазин брандирана с фолио

НИСКА Цена за светеща табела само сега! Размери по заявка!

Цената на светеща табела зависи от вида и размера. В цената на светещата табела изработена от Артзона са включени дизайнерски проект, изработка и монтаж. Собственикът на обекта трябва само да одобри дизайнерския проект и да стартира поръчката за нова рекламна табела!

Едно наистина практично решение за брандиране на магазин, ресторант, бар или друг търговски обект е изработената от Артзона светеща табела. Тя може да се монтира на фасадата на всеки офис, магазин или заведение.

Размерите за светещата табела се взимат на място на обекта, за да може рекламната табела да пасва идеално на посоченото място. Изгодната цена на светещата табела зависи изцяло от координацията между собственик на обекта и Артзона като производител на светещи букви и табели.

Може да сте сигурни, че получавате една отлична светеща табела на перфектна цена, изработена с високо качество материали, така че да я ползвате дълго.

Светещата табела може да бъде изработена по няколко различни начина:

- светеща табела с рамка от от алуминиеви профили, специално проектирани и произведени за изработка на рекламни табели. Гърбът и страничните бордове на светещата табела са изработени от алуминий и са боядисани прахово, така че да нямате никакви проблеми с ръжда или изгниване на табелата. Осветление луминисцентн с лампи Philips. Лицето на рекламната табела може да е от плексиглас и фолио 3М, от пълноцветен печат винил или от фолио залепено върху винил. Рекламните надписи от фолио са включени в цената. Конструкцията на светещата табела е изчислена и издържа дори и на най-тежките метеорологични условия, като това не променя цената .

Табела Химическо Чистена PRESSTO на ул. Сан СтефаноЦялостно брандиране на фасада на химическо чистена PRESSTO - обличане на колони с еталбонд и изработка и монтаж от Артзона на светеща табела.

- светеща табела с енергоспестяващи светодиодни модули LED. Вашата светеща табелата би следвало да бъде една дългосточна инвестиция - ето защо ние ви препоръчваме изработката на светеща табела с LED диодно осветление.

Светеща лед табела магазин DUCATIТабела на магазин DUCATI изработена от червен еталбонд с прорязани надписи DUCATI и SOFIA, които светят в бяло. Елегантната червена рекламна табела привлича вниманието на преминаващите по бул. България.

- Доставката и монтажът на светещата табела в гр. София са включени в цената. Доставка и монтаж в други градове се договарят допълнително.

При нужда от носеща метална конструкция или монтаж на височина над 4.50м цената на светещата табела може да се промени и се договаря допълнително.

Всички посочени цени за рекламни табели са без ДДС.