Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Зелена, жива табела - букви или лого със скандинавски мъх

Обемни букви със скандинавски мъх

Тези красиви букви с мъх нямат нужда от поливане или поддръжка!!!! И могат да бъдат изработени по поръчка за вашия офис, магазин, заведение или дом от Артзона и нашия партньор Арт Деко Мос, вносител на декоративен скандинавски мъх!

Артзона предлага няколко вида рекламни табели с мъх

- Изработка на табела с прорязани надписи, в които е поставен мъх

- Изработка на обемни букви с жив мъх - минимална дълбочина на буквите 3 см. Буквите могат да бъдат от алуминиева ламарина прахово боядисани

Метални букви с мъх декорация за стена

или умишлено състарени и ръждясали и отново прахово боядисани, за да запечатаме и не позволим на буквата да продължи да ръждясва - вижте букви KISU.

- Изработка на лого или обемни букви на холдери, които се монтират на отстояние от мъха, така че да застанат пред него

Обемни букви пред стена от скандинавски мъх

- изработка на дървена табела с прорязан надпис и мъх

Дървена табела с мъх

- Номер на къща - метални букви или номера пред мъх, поставен в табела

Номер на къща - метални букви пред скандинавски мъх

Скандинавския мъх може да се ползва и като декорация на стена под формата на правоъгълни, квадратни, кръгли и изобщо всякакви форми табели и пана.

Цената на скандинавския мъх се определя на квадратен метър и не зависи от цвета, ползва се най-гъстото и плътно покриване от седем килограма на кв.м.

Какво представлява живия скандинавски мъх? И какви са неговите характеристики?

1. Пречиства въздуха. Скандинавският мъх може да абсорбира токсините от въздуха, допринасяйки по този начин за вашето здраве и благоденствие.Има изключителната способност да премахва вредни материали, като амоняк, ацеталдехид и оцетна киселина. Пречиства въздуха от цигарен дим, допринася и за намаляване на алергичните реакции причинени от замърсяване на въздуха и на околната среда с най-добрият и най-сигурният метод този на Природата сама по себе си.Не съдържа никакви алергени.Има свойството да отблъсква прахови частици във въздуха, не привлича насекоми или патогенни микроорганизми.По този начин без проблем, декорацията със СКАНДИНАВСКИ МЪХ е изключително подходяща и за детски стаи или затворени детски площадки.

2. Еленският мъх може да се инсталира и в кухненски пространства и санитарни помещения, където миризмите са широко разпространени.Неприятните миризми се отстраняват почти напълно - 88% в рамките на 30 минути.

3. Мъхът има благотворни свойства като понижава нивата на стрес, напрежението в очите и облекчава умората. Създава една спокойна,комфортна, тиха и успокояваща атмосфера.Има лек и ненатрапчив мирис на Скандинавска горска растителност - усещане за автентична свежест.

4. Звукопоглъщане Мъхът има и свойството да понижава нивата на шум , предимно високочестотни звуци в интериорната среда - подходящ изключително и като звукоизолация при направата на цяла стена.

5. Пожарна безопасност Скандинавският мъх е тестван за противопожарна безопасност в съответствие с Европейските стандарт за безопасност. Практически той е незапалим и може да бъде инсталиран в близост до осветителни тела, без да се опасявате ,че ще се запали.

Поддръжка

Мъхът не се нуждае от никаква поддръжка, никакво директно поливане или подрязване,никакво изискване за необходима слънчева светлина- желателно е да не е изложен постоянно на пряка слънчева светлина или на сурови климатични условия.

Мъхът може да вирее и в пространства само с изкуствено осветление - бани без естествено осветление, фитнес зали, помещения за спа, подземни помещения.

Допуска се и използването му на открити места с навеси и неизложени на дъжд и вятър пространства. Необходимо му е минимум 35-40% процента влажност, диапазон на влажност, необходим и в интериорните помещения или пространства така ,че човек да се чувства добре.

Мъхът поглъща влажност и хранителни вещества от околния въздух.Той е естествено хидроскопичен.Самата му физическата структура може да бъде като индикатор за нивото на влажност на един интериор. Мек на пипане - нормална влажност, твърд и леко ронлив - липса на влажност. При възстановяване на влажността в помещението той отново възвръща мекотата си.

За индивидуален проект изпратете на office@artzone.bg запитване със следните детайли

1. ТЕКСТ или вашето лого във векторен формат - eps, cdr, pdf

2. Размери - каква дължина искате да бъде логото или колко да са високи буквите

3. Цвят на мъх - вижте наличните цветове

Скандинавски мъх - цветове

В рамките на 2 -3 работни дни ще получите оферта по вашето конкретно запитване.

Повече за Арт Деко Мос може да намерите тук
https://www.facebook.com/artdecomoss