Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Огромен надпис с фолио НОТАРИУС

НОТАРИУС - огромни букви - фолио на стъклени витрини в БОЖУРИЩЕИзработка и монтаж на надписи от фолио за офис, кантора, магазин. Матиращо фолио за витрини. Брандиране на витрини.

Екипът на Артзона изработи и монтира на стъклената фасада на сграда на търговски център в Божурище огромен надпис от бяло фолио НОТАРИУС. Информационният надпис е плотерно рязано фолио, което се лепи на стъклената фасада по алпийски способ. Надписите от фолио са един изключително ефективен начин за предоставяне на информация за дейността на даден търговски обект, който се отличава със своята видимост и нисък бюджет за осъществяването му.

Рекламна агенция Артзона препоръчва на своите клиенти фолирането на витрините на магазини, ресторанти и търговски обекти, защото по този начин, с малко разходи се постига голяма видимост и се привличат нови клиенти към търговския обект. Артзона разполага с плотер, на който се изрязват и подготвят спрямо одобрения от клиента проект за рекламна табела  различни цветове фолио, след което се предоставят на нашия монтажен екип за облепването на съответната витрина.

Надписите от фолио могат да се ползват и за разпродажба или промоция, след което лесно се премахват, за да се ползва отново витрината за ново рекламно послание. Надписите от фолио могат да бъдат изрязани от над 50 цвята и привличат вниманието на преминаващите към витрината на магазина с рекламни надписи. Чрез облепването на витрина с фолио получавате една евтина, но много ефективна рекламна табела.