Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Училище Дени Дидро отваря врати!

Обемни букви за Училище Дени Дидро БанкяОбемни несветещи букви от метал за надпис на Училище

Разположено в подножието на Люлин планина, само на няколко километра от София, в екологично чистия район на град Банкя, училище "Дени Дидро" отваря врати за новите си ученици, като предлага обучение на чист въздух,  учене на открито и условия за развитие на устойчиво мислещи, отговорни и уверени личности от най-ранна детска възраст

Мисията на училището е да се утвърди нов модел на образование, който се фокусира върху индивидуалността на детето и цялостно му развитие като личност, напътствано и подкрепяно от учители-ментори.
Сградата на училище "Дени Дидро" е изцяло съобразена със съвременните изисквания за енергийна ефективност. Архитектурната среда е изцяло в унисон с природата  - дърво, камък и стъкло, с просторни, светли и специално оборудвани стаи.

За стилният вид на фасадите се погрижи и екипа на Артзона, като изработи и монтира обемни букви от метал с логото на училището.

Инициативата на  "ПроКредит"  за  създаването на това училище изцяло отразява стремежа за качествено образование, в дух на толерантност и любопитство, рационална мисъл и научен метод, солидарност и приветливост, ценности и принципи.

За допълнителна информация  за Училище Дени Дидро може да се посетите официалната страница на училището:

www.denisdiderot.bg

  • телефон за връзка с Училище Дени Дидро: +359 2 8135 808 
  • email: info@denisdiderot.bg