Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Обемно лого OFFERISTA

Обемно лого за офис на OfferistaОбемни букви с дебелина 19 мм монтирани на 10 мм отстояние от стената чрез дистанционери

Ето така изглежда офиса на Offerista Group Bulgaria и екипът на Артзона се радва, че с изработката на тези красиви 3Д букви допринесе фоайето на компанията да бъде толкова уютно. Обемното лого Offerista е изработено от ПВЦ материал и буквите са монтирани на дистанционери от стената, така че зад тях да може да се постави пано със зеленина.
Мисията на Offerista Group Bulgaria е да бъде в услуга на ритейл сектора (търговски вериги и брандове) и да му помага да достига по-ефективно до своите клиенти чрез намаляване на хартиените брошури и увеличаване на инвестициите в дигитални и измерими канали.

Компанията е популярна у нас с мобилното приложение и уебсайта за разпространение на дигитални брошури Broshura.bg и развива своята дейност в още 9 държави из Европа, както и в ЮАР.

До към края на 2019 г. е по-позната като Prospecto Group (с основател Огнян Попов), след което е придобита от немската Offerista Group.

С това амбициите се прехвърлят на европейско ниво с цел създаването на Европейския ритейл маркетинг лидер.