Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Почивни дни КОЛЕДА 2019

Подарък за Коледа табела MERRY CHRISTMASРазмер на табелата 41 х 13 см, изработена от алуминиева ламарина

Последните слънчеви дни на лятото са идеален момент за планиране на Коледната ваканция, така че наистина да може да обърнем внимание на децата и да прекараме дълго време заедно без да губим прекалено много дни от платения отпуск.

Ако заявим отпуск на 23 и 27 Декември ще се получи една добра ваканция от 9 последователни дни.

Ако добавим и 30 и 31 Декември ще удължим Коледната ваканция до общо 12 дни - напълно достатъчни за ски, спа или време прекарано със семейството. 

Ако пък искате наистина много добре да си починете добавете още 2 дни отпуск - 2 и 3 януари и се наслаждавайте на 16 последователни почивни дни (и само 6 дни от платения отпуск)!

И понеже наистина хубавите места за почивка се резервират бързо помислете сега къде и с кого да прекарате прекрасните Коледни и Новогодишни празници!

А нашите метални табели Merry Christmas са уникален Коледен подарък, който ще донесе повече настроение и уют във вашия дом или в дома на вашите приятели!


Коледни и други ретро табели може да поръчате в Артзона - повече модели вижте тук https://artzone.bg/products/metalni-tabeli-metal-signs/

Метални са, с дупчици горе в ляво и дясно за окачване с въженце. Може да се монтират и на стена с двойно лепящо тиксо.

Поръчки САМО на мейл office@artzone.bg - копирайте линк към табелата, която харесвате - посочете колко броя бихте желали да поръчате - посочете точен адрес за доставка и ваш телефон В срок от 5 работни дни ще получите поръчаната табела.

Цената за доставка е за сметка на получателя. Може да си вземете табелата и от нашия офис.

Цена за 1 брой табела - 24 лв.

Има вариант и за персонализация - вашия текст на тази основа https://artzone.bg/…/metalni-…/content/custom-sign/lightbox/ и на тази https://artzone.bg/…/retro-tabela-s-tekst-po-izbro/lightbox/

Цена за 1 брой персонализирана табела 38 лв.

https://artzone.bg/…/m…/content/make-today-amazing/lightbox/