Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Покривна реклама за ХОТЕЛ в София

Светещи букви HOTEL за хотел в София Светлинна реклама надпис HOTEL е изработена за хотел в София, Студентски град като светещи букви с лед. Светеща табела HOTEL се отличава със своята видимост от далече, което е и главното изискване на нашия клиент.

Покривна реклама за хотел в София бе изработена и монтирана от екипа на Артзона. Светещи в червено букви HOTEL са монтирани на покривното пространство на хотела в Студентски град.

Носещата метална конструкция, на която се монтират светещите букви е изработена по формата на буквите, така че да не разсейва окото и да не пречи на видимостта на покривната реклама и на рекламния надпис.

Покривна реклама HOTEL метална конструкция Метална носеща конструкция на покривна реклама ХОТЕЛ на хотел в София, Студентски град. Носещата метална конструкция е изработена по формата на светещи букви HOTEL за да не разваля вида на светещата реклама. Светещи букви HOTEL са със светодиодно осветление.

Допълнително на покрива бе изработена и монтирана насочваща стрелка с неон и надпис ХОТЕЛ - неоновия знак е анимиран и стрелките светват една след друга,така  че да привличат вниманието към сградата на този хотел.

Стрелка с неон за ХОТЕЛУпътваща към местонахождението на хотела стрелка с неон и надпис HOTEL - неоновите елементи светят вечер и премигват, за да привличат вниманието