Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Покривна реклама


Екипът на агенция за външна реклама Артзона проектира, изработва и монтира покривни реклами. Основните елементи на всяка покривна светеща реклама са носеща метална конструкция и светещи букви. Носещата метална конструкция се изработва по инженерен конструктивен чертеж, заверен от технически контрол. Върху конструкцията се нанася антикорозионно покритие, което предпазва и удължава живота й.

Агенцията ни предоставя пълно досие на покривната реклама на клиента. Досието включва инженерен конструктивен чертеж, електро чертеж и архитектурен чертеж.

Рекламното съоръжение се състои от обемни елементи по формата на логото и може да бъде изработена по следния начин:

- светещи обемни букви с лице от плексиглас и фолио и осветление неон

- светещи обемни букви с лице от плексиглас и фолио и осветление светодиоди

- светеща реклама - обемни букви тави и осветление неон

- светеща реклама - обемни букви тави външно осветени с металхалогенни прожектори

- светеща реклама - светеща кутия, вътрешно осветена с луминесцент

- винилно рекламно табло (пано) осветено външно с металхалогенни прожектори

За покривни реклами Артзона изработва метална конструкция зад обемните елементи, която конструкция следва формата на светещите букви. По този начин металната конструкция не се вижда и не пречи на вида на светещото лого. След монтаж на металните профили на покрива на сградата се поставя изолационна лента.

Агенция за външна реклама Артзона предлага консултации по подготовка на документи за подаване в община за издаване на разрешително за монтаж на рекламна табела / узаконяване на фирмени табели и покривни реклами - вижте тук повече https://artzone.bg/info/legalization