Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Винтидж табела по поръчка

Табела за подаръкТабела за подарък с текст по избор

Тази оригинална винтидж табела е изработена по поръчка за наш клиент, който хареса вида й и ни изпрати собствен текст. По този начин може да поръчате табела с лично послание, един уникален подарък за ваш приятел или любим.

Табелата с име WHITE HOUSE  също е изработена по поръчка за къща за гости в Крапец. Собственичката хареса много тази табела и поиска  вместо надпис SUMMER да поставим  името на къщата, така че табелата да бъде поставена на улицата за  информация на нейните гости.

Welcome SUMMER sign 25,5 х 25,5 см метална табела с дупки горе в ляво и дясно за окачване с въженце. Възможен монтаж и с двойно лепящо тиксо.

Ако отваряте магазин, ресторант, офис или  нов търговски обект ще имате нужда от табела Отворено - Затворено или OPEN CLOSED - вижте нашето предложение за винтидж табела с червен или черен фон

We are OPEN sign30 х 17 см метална табела с дупки горе в ляво и дясно за окачване с въженце. Възможен монтаж и с двойно лепящо тиксо.
Open Closed табела


За поръчка на винтидж  табела в ретро стил изпратете следната информация на office@artzone.bg :

1. Линк към табелата, която ви харесва като дизайн

2.  Данните за  вашата табелата - текст и подробности относно изписването , за да подготвим предпечат и да ви го изпратим за одобрение.

3. Уточните дали искате да има 2 отвора в горната част на табелата за въженце или  4 отвора в четирите ъгъла на табелата, за да може да я монтирате с крепежи  и  какъв диаметър  да са отворите

4. Плащане само по банков път 100 % от сумата. За стартиране на поръчката се счита авансовото плащане

5. Моля за данни за фактура

6. Вашата винтидж табела по поръчка може да вземете от офиса ни на бул. Никола Петков 95 А или да ви я изпратим по куриер за ваша сметка. В случай ,че желаете да бъде изпратена по куриер моля за точен адрес и телефон на получателя

Срок за изработка 5 до 9 работни дни от датата на одобрен дизайн и заплатена сума.