Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Цена на светеща рекламна табела или как да разбера колко ще струва изработката  на светеща реклама за моя магазин

Рекламни табели за хотел

Как да разбера колко ще струва моята рекламна табела? Каква е цената на светещи букви за реклама? Как се определя цената на една рекламна табела? Какъв бюджет да предвидя за светещи букви, рекламни надписи на витрините, обемни букви в офиса или фирмена табела? На кой да възложа проектирането и рекламното оформление на моя магазин или офис? Кога да стартирам, за да мога да имам табела на откриването?

Това са въпроси, които възникват при откриването на нов търговски обект, офис, спортна зала, аптека, производствена сграда, ново хале. Или при преместването от един офис в друг.

И тъй като всяка табела се изработва спрямо фирменото лого, размерите и мястото за монтаж е много трудно предварително да се определи колко ще струва една  рекламна табела.

Артзона препоръчва на своите клиенти да стартират  с проектирането на своите рекламни табели поне 2 месеца преди датата на откриването на новия търговски обект или офис като ни изпратят следната информация:

1. Лого във векторен формат или име на шрифт, който да се ползва. Кратко описание какъв текст трябва да съдържа табелата.

2. Снимка на мястото за монтаж и размер на елемент (врата, друга съществуваща табела, прозорец, друг елемент), който да ни даде представа така че да може фотомонтажа, който ще ви представим да отговаря на реалния размер

3. Снимка или линк към табели,които харесвате

С тази информация ние ще подготвим проект, който максимално да се приближава до вашето търсене и при одобрение на проекта ще подготвим оферта за изработка на проектираната рекламна табела или рекламни надписи. Нормално проектирането отнема между 6 и 12 работни дни.

Изработката изисква спазването на технологичен срок между 7 до 20 работни дни, който зависи от размери и вида на вашата табела. 

Артзона ще ви предложи  и вариант за изработка на рекламна табела с ниска цена, за да може да направите сравнение и да изберете по-подходящата за вашата дейност опция.