Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Рекламна Светеща табела  - цена от производител!

[[LED Светещи букви KITCH и светеща кутия с прорязани надписиСветещи букви KITCH и светеща табела food & style, монтирани върху метална решетка привличат погледа към новия ресторант и приканват посетителите да се насладят на индустриален стил интериорен дизайн


Рекламните Светещи табели насочват клиента към Вашето местоположение и дават информация за дейността, която извършвате, а чрез своя дизайн привличат преминаващите пешеходци и автомобили към Вашия бизнес. Покажете на всички наоколо, къде се намирате и какво предлагате. Фирмената табела е лицето на Вашият бизнес, направете го разпознаваемо и привлекателно за Вашите клиенти като изберете изработена от Артзона табела.

Артзона предлага изработка на табели, светещи букви, рекламни елементи, както и надписи от фолио за брандиране на витрини и облепване на автомобили. Извършваме всички необходими дейности по изработката на рекламната табела: оглед на място, оразмеряване, графичен дизайн, технически проект, визуализация, изработка на табели и реклами и монтаж. Доверете се на 20-годишният ни опит в изработка на табели! ВИДОВЕ РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ Свържете се с нас за безплатна консултация

По отношението на своята функция табелите биват

- рекламни

Външна табелаФирмена Рекламна Табела Армеец

- информационни

Табела за офис City ParkТабела OFFICE -City Park. Информационната табела монтирана на входа на офисната част на бизнес сградата е двустранна, с надписи от фолио 3М и метални профили, прахово боядисани. Дизайн и изработка от Артзона.

- комбинирани – рекламно-информационни табели.

Метални табелиИнформационни табели за външна употреба изработени от алуминиев композитен панел (сандвич панел алуминий - гума - алуминий известен още като еталбонд) и надписи от фолио. Подходящи за външни условия

Рекламните табели най-често се поставят на фасадата на офиси, магазини и търговски обекти, изпълнявайки роля на фирмена табела.

За насочване към търговския обект се ползват табели, монтирани на стълбове или рекламни стопери, така наречените насочващи табели.

Информационна табела на стълбМетална, двустранна табела за упътване към търговски обект, заведение, магазин

Изработката на табели може да бъде реализирана с много различни материали, технологии за печат и други методи за визуализация.

Табели от плоскости

Евтино и доста често използвано решение при нисък бюджет е табела от разпенено PVC плоскост с печат. Може да бъде изрязана по контур или може да има борд.

Информационна табела за строителен обектФолио пълноцветен печат каширано върху алуминиев композитен панел изработка на информационна табела за строителен обект

Табелата може да бъде изработена от алуминиева ламарина или от алуминиев композитен панел. Изображението може да бъде от плотерно рязано фолио, когато на табелата се поставят само надписи или пълноцветен печат, когато изображението има преливки или снимков материал. Някои табели се изработват като комбинация от рекламни надписи от фолио и печат.

Табела Гараж! Не Паркирай!Табела от еталбонд с надписи от фолио. Предимството на табелите от еталбонд е че на практира са вечни, докато една табела от коматекс ще се нагъне или счупи.

Пана от винил

Евтина и дълготрайна реклама с високо качество на печата. Артзона предлага изработка на метална конструкция, върху която опъва винил печат за реализацията на така наречените фейши или пана от винил.

Табела Химическо Чистена PRESSTO на ул. Сан СтефаноЦялостно брандиране на фасада на химическо чистена PRESSTO - обличане на колони с еталбонд и изработка и монтаж от Артзона на светеща табела.

Светещи табели

Изработва се кутия с луминисцентно или с LED осветление. Рекламата се вижда еднакво добре през деня и през нощта поради голямата площ на рекламното изображение.

Светеща табела за къмпингСветеща табела син фон и обемни букви за къмпинг в Гърция, Халкидики.

Обемни букви - Светещи букви

Елегантна табела, която може да бъде комбинация от светещи букви и основна табела или светещи букви с метална носеща конструкция. Рекламната табела с Обемни букви придава елегантност и ефирност на магазин, ресторант или търгавски обект.

Обемните букви могат да бъдат светещи букви или несветещи. Несветещите обемни букви се изработват от ПВЦ или от метал. Светещите букви също могат да бъдат метални или от ПВЦ материал. Осветлението е неон или светодиоди - LED осветление.

ЛЕД Светеща табела за магазин Пикадили в СофияСветещи букви Пикадили монтирани върху табела от прорязан еталбонд със светещ елемент лого ябълка и светещ надпис express от плексиглас за супермаркет Пикадили

Рекламни стопери Рекламни стопери наричаме Преместваеми метални табели за поставяне на земя в близост до натоварен пътникопоток за привличане на клиенти към вашия магазин или офис.

Рекламна табела с логоТази рекламна табела е двустранна и е предвидена да бъде изнасяна пред офис или магазин. Рекламната табела е достатъчно тежка, за да не пада при вятър и достатъчно лека, за да може лесно да я изнасяте и внасяте. На табелата може да пишете с тебешир. Изработка на рекламни табели от www.artzone.bg

Произведено в Артзона

Артзона предлага изработка на табели и реклами за магазини, офиси и търговски обекти. Ако имате нужда от брандиране или матиране на витрини с надписи от фолио

Фолио печат за витрини на Магазин на Симеоновско шосе № 11Пълноцветен печат на фолио, което не пропуска светлина в помещението, както бе и желанието на клента. Фолио е монтирано на витрините на магазин за хранителни стоки в София, Симеоновско шосе № 11. Рекламното фолио е с ламинат, за да не избледнява на силното слънце.

или планирате да промените визията на вашия служебен автомобил чрез облепване с фолио се обадете на 0884851150.

Рекламирайте Вашия бизнес чрез брандиране на вашите фирмени автомобилиУвеличете продажбите и маркетинговите си резултати с графика върху транспортни средства. Облепването на автомобили с фирмена визия и текстовете от фолио върху бусове и автомобили са едни от най-икономичните възможности за реклама, с които разполагате. Всъщност според Outdoor Advertising Association of America (OAAA) мобилните графики могат да бъдат най-ефективната и ефикасна форма на реклама извън дома - достигайки до повече потребители на по-ниска цена на хиляда импресии, отколкото всяка друга форма на промоционални съобщения!

В случай, че искате да видите вашето лого като покривна реклама Артзона ви предлага високо качество на изработка и монтаж в резултат на 20 годишен опит на българския и европейския пазар.

Вашият рекламен надпис на витрина или на покривно пространство ще привлича вниманието на вашите потенциални клиенти. Табела за офис или лого на стена в офис, изработка от Артзона, ще привлече вашите посетители за вашата компания.

Артзона ви очаква в своята производствена база, разположена на 1000 кв. м. на адрес

гр. София, ул. Калояново 14 (вход от ул. Народен Герой, до 66 училище), Офис Сграда Пангея

тел. +359 2 9554895

      +359 88 485 1150,

       +359 884 100 500

e-mail: office@artzone.bg