Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Рекламни табели ЦЕНА

LED - Светеща LED табела за дерматологична клиника


Рекламните табели са лицето на вашия бизнес, защото чрез една светеща табела вие правите първото впечатление. Ако преминаващия забележи вашата рекламна табела той ще запомни какво предлагате и скоро ще ви посети.

Търсите изработка на рекламни табели на ниска цена? Отделете време да изберете внимателно рекламната агенция на която възлагате изработката на рекламна табела и се уверете, че е производител, за да получите възможно най-ниска цена. Артзона, като производител на светещи реклами, ви предлага изработка и монтаж на рекламни табели с високо качество и на ниски цени.

Планирате ли да ползвате дълго вашата рекламна табела? Задължително условие е да изберете фирма за изработка на светещи табели, която е от дълго време на пазара, защото това гарантира спазването на гаранцията осигурена от производителя.

KM_C224e-20190905093411

Артзона предлага изработка и монтаж на рекламни табели, покривни реклами, светещи реклами, светещи букви, светещи табели, фолиране на витрини и автомобили и  рекламни надписи вече 20 години и гарантира високо качество на изработка.

За вас ще подготвим индивидуален проект за изработка на покривна реклама за вашата фирмена сграда, на светеща табела за вашия офис, на рекламни табели за вашия магазин. Изработената табела ще отговоря изцяло на предварително подготвения проект.

Наш колега ще ви запознае с видовете рекламни табели, за да може да изберете най-подходящия вариант за вашия бизнес.

Видовете светещи табели се различават от начина на осветяване, както и от това кои са осветените елементи. Светеща табела, на която свети цялата повърхност се нарича светеща кутия - ползва се когато на табелата трябва да се изпише по-дълъг текст.

Друг вид  е рекламна табела с прорязани букви, които светят - тоест свети само логото или надписите, фона не е осветен. Тук могат да се добавят обемни букви от опал или прозрачен плексиглас, които стоят на около 4-5 мм пред повърхността на табелата.

Светеща табела Le Petit Paris за ФранцияСветеща табела с лед осветление бе изработена за ресторант Le Petit Paris в Mulhouse, France.Светещата табела е изработена от ламарина, лазерно рязана и прахово боядисана. Осветлението е светодиодно. Буквите са лазерно рязан прозрачен плексиглас 10 мм.

Трети вид табела е когато осветяването е външно -ползва се когато табелата не е достатъчно голяма, за да се прорежат в нея надписите.

Светеща табела за Билярд клубСветеща табела с визия винил пълноцветен печат опънат на метална конструкция - външно осветяване с прожектори

Когато имате нужда от рекламна табела, която да насочи клиентите към вашия търговски обект ви предлагаме изработка и на указателна табела - табела, която указва посоката. Обикновено тези табели са двустранни или едностранни, монтират се на стълб или фасада на сграда и информират в каква посока е локацията и на какво отстояние.

Насочваща табелаТази двустранна светеща табела е монтирана на стълб на тротоара, така че да насочва преминаващите към магазина за шоколади Валентино на ул. Никола Вапцаров 27 в кв. Лозенец, София. Табелата е двустранна и привлича вниманието и в двете посоки на движение.

За да обозначите офиса си може да поръчате фирмена табела. Фирмената табела обикновено носи вашето лого и се поставя пред вашия офис, в стаята за срещи, на рецепция.

Фирмена табела DeloitteОпал плексиглас за основа, лого Deloitte е изрязано от прозрачен плексиглас 10 мм с фолио, надписите са плотерно рязано фолио

А ако вече сте във ваша сграда Артзона ще изработи за вас фирмен тотем и покривна реклама, така че бизнесът ви да бъде видим и разпознаваем.

Потърсете ни на 0884851144 или изпратете запитване на office@artzone.bg