Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Рекламни табели за хранителен магазин или как само със смяната на рекламните пана магазинът придоби нова, модерна визия!

Магазинът преди промянатаВижте на следващата снимка как изглежда магазинът след новия дизайн и смяната на рекламните пана!

Когато пазаруваме в малките магазини за хранителни стоки, вместо в големите вериги, не само подкрепяме малкия бизнес, но и създаваме връзки и отношения, които струват много повече от спестеното от промоциите в хипермаркетите. Денят започва хубаво, когато поздравим и се усмихнем на продавача в кварталния магазин и той ни отвърне със същото. Когато срещнем съсед или приятел в магазинчето и се разберем да се видим на кафе. И когато не чакаме на огромни опашки да бъдем обслужени. Личният контакт със служителите на магазина и с приятелите от квартала допринася винаги за доброто настроение. И затова Артзона ви призовава - Пазарувайте от малкия магазин до вас!

Преди 10 години екипът на Артзона изработи и монтира рекламни табели на един такъв квартален хранителен Магазин на ул. Пражка Пролет 18 в кв. Фондови жилища. Нашият клиент ни потърси за смяна на визията  на тези табели и ние с огромно удоволствие споделяме финалния резултат.

Дизайнът на новите рекламни платна е съобразен изцяло с цвета на фасадата зад табелите, като по този начин супермаркета получи нова, уникална визия.

Много е важно, още при проектирането на рекламните табели да се предвиди тяхната лесна поддръжка или смяна на винилните пана, за да се спестят средства и време при една бъдеща промяна във рекламните табели или в дейността на търговския обект. Екипът на ателие за изработка на външна реклама и рекламни табели Артзона ще изработи вашите табели по такъв начин, че след време да ни потърсите отново, за да направим нужните промени в облика на търговската площ.

Ето и резултата - нова, модерна визия:

Рекламни табели за магазинРекламни табели за магазин, на които може да се сменя рекламното изображение.