Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Стълба индустриален стил за библиотека или за висок рафт в магазин

Стълба за библиотекаМетална стълба за библиотека или рафт в магазин. Стълбата е прахово боядисана с безцветен лак за постигане на индустриален стил. Стълбата е закрепена горе така че да не може в никакъв случай да падне.

Когато рафтовете на библиотеката в къщи са толкова високи е необходима една стълба, която да е стабилна и да не се отмества когато я ползваш, както и да може да се постави на място, на което няма да пречи на пространството в дома. Точно такава стълба бе изработена от Артзона.

Стълбата е метална, прахово боядасана с безцветен лак, за да се постигне търсения индустриален стил и към стъпалата й по желание може да се добавят и дървени елементи.

С такава стълба достъпът до книгите е лесен, защото стълбата не е тежка и може да се мести лесно от единия до другия край на рафтовете.

Стълба за библиотека или за рафтове в магазинТази метална стълба може да се ползва и за достъп до високи рафтове в магазин, и за достъп до библиотека в дома. Индустриалният стил на стълбата позволява на стъпалата по желание може да се добавят дървени стъпала.