Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Светеща табела Digital Republic - изработка и монтаж от Artzone

Светеща табела Digital Republic в София]Светещата табела Digital Republic е с дължина 3,30 метра и е 80 см висока. Сивият цвят на фона на рекламната табела е умело съобразен с цвета на дограмата на търговския обект. Впечатляващото светещо лого е постигнато с помощта на транслуцентно фолио пълноцветен печат с преливки.


Digital Republic – магазин и сервиз за компютри, се довери на екипа на Artzone за визията на своя магазин. Те се спряха на атрактивно и приковаващо погледа решение – външна светеща табела със LED осветление.
Светещата табела Digital Republic е с дължина 3,30 метра и е 80 см висока. Сивият цвят на фона на рекламната табела е умело съобразен с цвета на дограмата на търговския обект. Впечатляващото светещо лого е постигнато с помощта на транслуцентно фолио пълноцветен печат с преливки. Гърбът на светещата табела е видим от вътрешната част на магазина и е изработен в съответствие с неговия интериор. Проектът е изцяло съобразен с визията и стилът на търговския обект – той е модерен и стилен, но в същото време свеж и разчупен.