Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Светещи Обемни букви с LED в София - ЦЕНА

Светещи букви с LED DeloitteСветещи букви Deloitte изработени и монтирани от екипа на Артзона - обемни букви със светодиодно осветление, светещи в синьо за рекламния надпис и в зелен цвят за точката в края на логото. Повърхността на буквите свети равномерно и силно - снимката е от 30 март 2017 - точно две години след монтажа на светещите букви :-). Светодиодните модули, които ползваме са с минимално време на работа 50000 часа без промяна на интензитета на светене!

Светещи обемни букви или рекламна табела - какво да избера? Това е въпросът, който много често собствениците на магазин или ресторант си задават. За да може да вземете правилно решение ще ви предоставим цена за обемни светещи букви с монтаж в София, както и цена за рекламна светеща или несветеща табела.

Може да поръчате два вида светещи букви - букви със светещо лице или букви, които светят ореолно, тоест назад и трети вариант - букви със светещо лице и страници.

Светещите обемни букви могат да бъдат изработени от алуминий или от ПВЦ материал, материалът се определя в зависимост от големината на буквите и от начина им на светене.

Артзона предлага само букви с ВИСОКО качество светодиодни модули, които внасяме дълги години и работим само с един доставчик и ВИСОКО качество трансформатори на марката MEANWELL. Ползването на високо качество лед и адаптери ни гарантира доволни клиенти и препоръки.