Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Предстои откриване на НОВА спортна зала в София- Спортна зала Европа - СПАРТА

Покривна реклама Бадминтон зала Европа - Оранжеви Светещи буквиПокривна реклама БАДМИНТОН ЗАЛА ЕВРОПА - светещи букви и носеща метална конструкция проектирани, изработени и монтирани от Артзона. Светеща реклама Бадминтон Зала Европа е комбинация от обемни светещи букви и лого перце за бадминтон. Светещи букви метални гръб и страници, светодиодно осветление и оранжево фолио на лицата на буквите привличат вниманието към сградата .

През 2017 година Артзона изработи и монтира Покривна реклама БАДМИНТОН ЗАЛА ЕВРОПА на покрива на сградата на Търговски Център Европа. Светещи букви БАДМИНТОН ЗАЛА ЕВРОПА са метални, осветени с високо качество светодиодно осветление и светещи в оранжево. Носещата метална конструкция е изработена по формата на буквите, за да не привлича погледа към металните части и за да допринесе за елегантността на рекламната табела.


Най-модерната зала в София и България за бадминтон е Бадминтон залата на Спортен Център Европа в Сграда 1 на Търговски Център Европа в София, бул.Искърско шосе 7, квартал Дружба 1. Залата е изградена, съгласно най-високите стандарти в света, които включват: височина 10 метра, естествена вентилация, естествено осветление, посредством светлинни куполи (solar tubes) и удобни трибуни за зрители.

Към спортната зала са оборудвани модерна рецепцияс бар за здравословни и енергийни напитки
https://artzone.bg/products/pvc-samozalepvashcho-folio/content/folio-pechat-za-stena-vv-fitnes-tcentr/lightbox/

малък шоурум за ракети за бадминтон и комфортна тераса.

Модерните и комфортни дамска и мъжка съблекални улеснят комфортното ползване на залата.
https://artzone.bg/products/pvc-samozalepvashcho-folio/content/brandirane-na-sporten-tcentar-folio-na-vrati-na-garderobi/lightbox/

Към залата е изградено и модерно масажно студио.
https://artzone.bg/products/pvc-samozalepvashcho-folio/content/tapeti-za-reklamno-studio/lightbox/

За резервации на корт в бадминтон залата, както и за получаване на допълнителна информация, моля последвайте линка https://sportcentereurope.bg

В Спортен Център Европа има също фитнес зала
https://artzone.bg/products/pvc-samozalepvashcho-folio/content/reklam/lightbox/

Може да посещавате часове по йога
https://artzone.bg/products/pvc-samozalepvashcho-folio/content/brandirane-ioga-studio/lightbox/

народни танци, зумба, канго джъмпс и много други спортни занимания.


Това лято Спортен Център Европа открива още една НОВ Спортен Център Спарта на бул. Арсеналски 4 ( басейн Спартак), където Артзона също изработи и монтира уникална светеща табела в основни цветове черно и червено. Очакваме датата на откриването!