Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Светеща реклама табела СТРОМАТ КОМЕРС за склад в Елин Пелин - чевени светещи букви и лого

Светещи букви в червено СТРОМАТ КОМЕРС за Склад за строителни материали в Елин ПелинОбемни букви с страници прахово боядисани в червено и лица червен плексиглас за СТРОМАТ КОМЕРС върху подложка от бял алуминиев композитен панел. Изработка на светещи букви от Артзона.

Светещи букви СТРОМАТ КОМЕРС бяха изработени и монтирани от Артзона за склад за строителни материали в Елин Пелин. Светещите букви светят в червено и са монтирани на бяла основа от алуминев композитен панел. Над светещите букви изработихме и светещо лого. Рекламната табела е със светодиодно осветление, което освен че е изключително икономично от към консумация на ел. енергия е и осветление, което ще се ползва дълги години без да се налага да се сменя. Агенция за външна реклама Артзона България внася светодиодните модули, които ползва за изработка на светещи табели и светещи букви, като по този начин гарантира високото качеството на всички LED рекламни табели и обемни букви с лед осветление, изработвани от Артзона.

Повече информация за дейността на склад за строителни материали СТРОМАТ КОМЕРС и предлаганите в склада продукти може да намерите тук

http://www.stroitelni.com/контакти/
Адрес на склада: гр.Елин Пелин бул.Новоселци №4
Телефони за връзка: +359888851849 +359899112406