Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Тавекс с нов клон в Букурещ, Румъния. Светеща табела изработена и монтирана от Артзона. Книжарница Carturesti Carusel

Светеща табела за нов клон на ТАВЕКС в БукурещСветещи букви TAVEX за обменно бюро в Букурещ

Верига обменни бюра Тавекс, специализирани в търговия със злато, сребро, обмен на валута и парични трансфери отвори своя НОВ КЛОН в МОЛ в Букурещ, Румъния - тук може да видите точен адрес https://www.aficotroceni.ro/

Тавекс отново се довери на екипа на Артзона за изработка на светеща табела - светещи букви с лице в лилаво TAVEX AUR & Valuta, както и за номерацията на касите чрез обемни номера изрязани от кометекс и боядисани в лилав цвят.

Tavex е първата борса за злато в България, основана през 2009 г. в София. Основните дейности на компанията са търговия с инвестиционно злато и сребро, обмяна на над 40 вида валута и парични трансфери между офисите на компанията и до банкови сметки в цял свят. Всеки ден компанията обслужва над 2000 клиента в 7-те си офиса в 4 града в България. Тavex офисите работят 12 ч. в денонощието, 364 дни в годината.

Тавекс ЕООД е част от Tavex Group – най-големия дилър на инвестиционно злато в Северна Европа. Холдингът e основан през 1991 г. в Естония и има клонове още в Швеция, Латвия, Финландия, Дания, Норвегия и Полша.

Повече информация за Тавекс може да намерите тук https://tavex.bg/

А след като обмените валута в TAVEX Букурещ непременно посетете книжарница Carturesti Carusel ( или в превод "Въртележка от Светлина") , която се помещава в красива сграда от XIX век в стария град, наричана Двореца на Крисовелони (на името на известна румънска фамилия банкери, която притежава сградата преди да бъде национализирана. Когато единствения наследник успява след 20 години съдебен процес да си върне собствеността, това става при условие да реставрира сградата и да я използва както пожелае, но така, че тя да допринесе за развитието на икономиката. А неговото желание е само едно - сградата да се ползва за култура ).

След близо 1 милион евро рехабилитация сградата връща класическия си блясък и в моменте се стопанисва от известната румънска верига книжарници, които я превръщат в архитектурно произведение на изкуството.

Спиращата дъха изцяло бяла и преливаща от светлина книжарница ви кара да забравите за градкия шум навън, да се отпуснете в меките възглавнички, пръснати навсякъде и да четете на спокойствие. Или да поговорите с приятел. Или да се наслаждавате на атмосферата. Ще спре времето и движението на света наоколо, ще останете само вие и пълната наслада на сетивата.

Книжарницата е достатъчно голяма, за да се организират различни социални събития, но и достатъчно уютна, за да може всеки да намери своето тихо и уединено кътче.

И ето малко снимки от самата книжарница

книжарница Carturesti Carusel
книжарница Carturesti Carusel

Тук може да видите повече информация за книжарницата http://carturesticarusel.ro/