Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Контакти


АДРЕС на офис и производствена база:

София 1619, кв. Карпузица

бул. Никола Петков 95 А (Околовръстен път вход от локално преди кръстовище с ул. Любляна)

бизнес сграда АРТЗОНА

тел. +359 88 485 11 44

e-mail: office@artzone.bg

Работно време: от понеделник до петък вкл. от 9,00 до 18,00 часа

НАЧИН НА ПОРЪЧКА - чрез запитване по електронна поща, телефонно обаждане или текст по вайбър!

Артзона цени вашето време - не е нужно да ни посетите за поръчка, всички детайли могат да бъдат уточнени предварително. Получавате проект за одобрение по електронна поща или на вайбър. На този проект ще видите точно как изглежда табелата и нейния размер. След като одобрите проекта правите плащането и стартираме изработката. Табелата ще бъде изработена точно спрямо одобрения от вас идеен проект.

При одобрен проект сте добре дошли в производствената ни база, за да видите различните материали, с които е възможно да бъде изработена вашата рекламна табела.

Моля ПОЗВЪНЕТЕ преди посещение:

- за да уговорим удобен ден и час за среща

- за да ви бъде отворен портала и да ви бъде осигурено място за паркиране

Ако сте пред портала ни, позвънете на 0884851140 и портата ще ви бъде отворена - може да паркирате в нашия двор.

В случай, че паркирате на съседни улици и ни посетите пеша  - звъннете на 0884851140 , за да ви посрещнем.

Следвайте ни и в социалните мрежи:

Facebook https://www.facebook.com/www.artzone.bg

INSTAGRAM https://www.instagram.com/artzonebg

PINTEREST https://www.pinterest.com/svasileva0592

LINKEDIN https://www.linkedin.com/company/1112138

Като един от водещите ПРОИЗВОДИТЕЛИ на рекламни табели и светещи реклами през последните 20 години ателие за външна реклама Артзона ви предлага изработка на светещи реклами, обемни светещи букви, рекламни надписи, неонови и покривни реклами с високо качество и дълъг живот.

Производствената ни база в София, която се намира в кв. Княжево се простира на 1000 кв. м. площ, където изработваме по поръчка и спрямо спецификата на всеки отделен офис, ресторант или магазин наистина уникални рекламни табели, светещи табели, които привличат вниманието, светещи реклами с най-високо качество, обемни букви спрямо логото на клиента, светещи букви, които придават стил на вашия търговски обект, неонови реклами, табели за магазин, табели за ресторант и т.н.

Освен изработка на рекламни табели, светещи табели или светещи букви Артзона предлага и рязане със CNC фреза на шперплат, МДФ, алуминиева ламарина до 2 мм, коматекс, еталбонд, плексиглас и други ПВЦ материали. Цените за рязане на детайли се калкулират индивидуално, в зависимост от сложността и се ценообразува на база време, в зависимост от дълбочината на фрезоване и вида на материала. Артзона

Най-новият ни продукт са и мебелите от метал и високо качество дърво в индустриален стил, които изработваме по поръчка спрямо исканите от клиента размери.