Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Контакти


АДРЕС на офис и производствена база:

София 1619, кв. Карпузица

бул. Никола Петков 95 А (Околовръстен път вход от локално преди кръстовище с ул. Любляна)

бизнес сграда АРТЗОНА

тел. +359 88 485 11 44

e-mail: office@artzone.bg

Работно време: от понеделник до петък вкл. от 9,00 до 18,00 часа

Моля ПОЗВЪНЕТЕ преди посещение, за да ви бъде отворен портала и да ви бъде осигурено място за паркиране.

В случай, че паркирате на съседни улици и ни посетите пеша има поставен ЗВЪНЕЦ до портала - звъннете, за да ви посрещнем.

Следвайте ни и в социалните мрежи:

Facebook https://www.facebook.com/www.artzone.bg

INSTAGRAM https://www.instagram.com/artzonebg

PINTEREST https://www.pinterest.com/svasileva0592

LINKEDIN https://www.linkedin.com/company/1112138

Като един от водещите ПРОИЗВОДИТЕЛИ на рекламни табели и светещи реклами през последните 20 години Агенция за външна реклама Артзона ви предлага изработка на светещи реклами, обемни светещи букви, рекламни надписи, неонови и покривни реклами с високо качество и дълъг живот.

Производствената ни база в София, която се намира в кв. Княжево се простира на 1000 кв. м. площ, където изработваме по поръчка и спрямо спецификата на всеки отделен офис, ресторант или магазин наистина уникални рекламни табели, светещи табели, които привличат вниманието, светещи реклами с най-високо качество, обемни букви спрямо логото на клиента, светещи букви, които придават стил на вашия търговски обект, неонови реклами, табели за магазин, табели за ресторант и т.н.

Освен изработка на рекламни табели, светещи табели или светещи букви Артзона предлага и рязане със CNC фреза на шперплат, МДФ, алуминиева ламарина до 2 мм, коматекс, еталбонд, плексиглас и други ПВЦ материали. Цените за рязане на детайли се калкулират индивидуално, в зависимост от сложността и се ценообразува на база време, в зависимост от дълбочината на фрезоване и вида на материала. Артзона

Най-новият ни продукт са и мебелите от метал и високо качество дърво в индустриален стил, които изработваме по поръчка спрямо исканите от клиента размери.