Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Самостоятелна сграда под наем Околовръстен път

Самостоятелна сграда под наем на бул. Никола Петков 95 А, която може да се наеме ВЕДНАГА!!!

ПАРТЕР

- тоалетни 2 броя лукс

- кухня с директен вход / изход към градина

- 4 почти еднакви отделни помещения -120 кв.м, разделени със стени от гипсокартон.

- директен вход / изход към градина от всяко едно помещение на партер

- градина с под гранитогрес, кашпи от бетон, зеленина лейланд

- кашпите отделят градината от паркинга пред нея

Обща площ 200 кв м - месечен наем 3500 Евро, без ДДС

Това е чертеж при ползване на помещенията за ресторант:

Подът е шлайфан бетон с ПОДОВО отопление. Всяко едно помещение на партер има отделен вход / изход към собствена градина. В първото помещения има вътрешна стълба, която води до етаж 1.

Етаж 1 над партер - едно голямо помещение 80 кв.м с дъбов паркет.

 Отопление и охлаждане централно с конвектори. 

Най-висок клас LAN кабел във всяко помещение директно до всяко работно място. 

Предвидени са 30 работни места, може да се започне работа веднага.

Градина 18 х 3 метра пред помещенията на партер.

Контролиран достъп до сградата в извън работно време. 

Изградена система за охрана. Икономично отопление и охлаждане.

Ето и чертеж при ползване на помещенията за офис:

 

В същия двор са разположени офисите на: 

- Сенс Център https://sense-center.bg/ 

- Артзона https://artzone.bg/ 

Възможност за места за паркиране в двора в работно време - 2 броя. 

Възможност за места за паркиране преди 8,30 часа и след 18,00 часа - 8-10 броя - заплащат се допълнително.

 В момента, към 26  Февруари 2024 г,  се извършват довършителни дейност - поставяне на дървени первази на пода, избор и монтаж на мивка в тоалетната, кухненски шкафове. При интерес към имота довършителните могат да се съобразят с изискванията на НАЕМАТЕЛЯ.

За огледи - всеки ден 9,00 до 17,00 часа - тел 0884851144 Василева.


Стикери за витрини и рекламни надписи

Фолио на витринаа магазин ANTONOV CLIMAТози голям надпис от фолио на витрината на магазин на Антонов Клима не само привлича погледите на преминаващите, но и показва ясно какъв продукт бихте могли да закупите от този магазин. Свържете се с www.artzone.bg за брандиране на витрини с фолио

Поставянето на рекламни надписи или лого на витрини е един от най-евтините варианти за рекламно оформление на магазин, студио, ресторант или търговски обект. Стикерите за витрини според вида на ползваното фолио са няколко вида:

Рекламните надписи ИЗРЯЗАНИ от фолио или така наречените рекламни стикери се ползват за обозначение на дейността на търговския обект, като чрез тях също може да се обяви намаление, промоции или допълнителна информация за привличане на клиенти.

Фолиото може да бъде в основните цветове и какъвто цвят надпис виждате отвън, такъв е цвета на надписа, който виждате от вътре.

Матиращо фолио се ползва когато искате да поставите работно време или надписи, които по закон трябва да присъстват, но не искате да привличат вниманието. Надписите от матиращо фолио са много нежни, носят информация и изглеждат много елегантни.

Надписи за магазин РАЗПРОДАЖБА и НАМАЛЕНИЕНадписи на витрина на магазин за предстояща или сезонна разпродажба или намаление от плотерно рязано фолио за магазини на MUSETTE София.

Фолиото с ПРОРЯЗАНИ в него надписи се ползва когато искате цялата витрина да бъде облепена, но все пак да има рекламни надписи. Тогава се прорязват буквите в самото фолио - тук може да видите прорязани надписи в матиращо фолио

Надписи прорязано матиращо фолио за офисМатиращо песъкоструйно фолио за брандиране на витрини на офис - надписите са прорязани

3. Когато се нуждаете от  ПЛЪТНО облепване на витрини има няколко варианта. Може да се облепи изцяло витрината с фолио в цвят - матиращо, бяло, черно, сиво и т.н. В този случай, какъвто е цвета, който виждате на лицето на витрината, такъв цвят виждате и от вътре, от самото помещение.

Възможно е да се поставят допълнително и рекламни надписи изрязани от самозалепващо се фолио върху основата.

Облепване на витрини с фолиоБрандиране на витрини на магазин с рекламни надписи. От вътрешната страна на витрината е залепено фолио плътен фон, от външната страна на витрината се лепят рекламни надписи и лога - плотерно рязано фолио. Получава се обем на надписите.

 Друг вариант, когато искате да има изображение и преливки, е да се облепи цялата витрина с фолио ПЕЧАТ - в този случай от вътре ще виждате гърба на отпечатаното фолио, който е бял. Няма да виждате нито от вън на вътре, нито обратното.

Реклама на витриниФолио печат се ползва когато искате изцяло да закриете витрините на вашия търговски обект. При облепване на витрини с този тип фолио не виждате от вътре навън, нито обратното. Не прониква и слънчева светлина.

Когато искате да прониква светлина в помещението и да имате изображение на витрините  може да се ползва ПЕЧАТ върху ПЕРФО фолио и в този случай ще влиза светлина в обекта, от вътре на вън ще виждате, но  през деня отвън на вътре няма да се вижда. Гърбът на това фолио е черен, тоест от вътре в помещението ще виждате черно фолио на малки дупчици.

Фолио печат за витрини на Магазин на Симеоновско шосе № 11Пълноцветен печат на фолио, което не пропуска светлина в помещението, както бе и желанието на клента. Фолио е монтирано на витрините на магазин за хранителни стоки в София, Симеоновско шосе № 11. Рекламното фолио е с ламинат, за да не избледнява на силното слънце.

Понякога за нуждите на самата марка се комбинират различните видове рекламни стикери и фолиа - тук може да видите матиращо фолио с изображения отпечатани върху него:

Матиращо фолио и рекламно лого - бранндиране на офисМатиращо фолио отвътре на стъклото с надписи от плотерно рязано фолио отвън

Елегантен вариант за брандиране на витрини е поставянето на фризове от фолио. Фризът може да е с различна височина и да преминава през цялата витрина. Върху този фриз може да се поставят рекламни надписи, да се отпечатат отделни стикери или да се прорежат надписи в самия фриз:

Матиращо фолио за витрини на офисОблепване на стъклени стени в офис с матиращо / песъкоструйно фолио, в което са прорязани надписи или фигури. Подходящо за стъклени витрини, стъклени стени, брандиране на магазини, брандиране на офиси.

Една витрина брандирана с рекламно фолио и стикери привлича вниманието със своя оригинален дизайн и носи информация за дейността на обекта.

Фолиране на стъклени витрини с фолио печатФолио печат за облеплане на стъклени витрини на спортна зала

Когато фасадата на магазина позволява, тоест е гладка повърхност, е възможно и самата външна реклама на магазина да бъде изработена чрез рекламни стикери. Тези красиви надписи  изрязани от бяло фолио са един от най-евтините варианти за рекламна табела:

Рекламен надпис за ПЕКАРНА Рекламен надпис от бяло фолио на 3М - високо качество фолио за дълго ползване за Пекарна на бул. Васил Левски. Надписите на витрината са плотерно рязано фолио. Дизайн и изработка www.arztone.bg

Чрез стикери от фолио може да се брандират и автомобили, като по този начин вашата реклама и вашето лого работи за вас през целия ден:

Рекламирайте Вашия бизнес чрез брандиране на вашите фирмени автомобилиУвеличете продажбите и маркетинговите си резултати с графика върху транспортни средства. Облепването на автомобили с фирмена визия и текстовете от фолио върху бусове и автомобили са едни от най-икономичните възможности за реклама, с които разполагате. Всъщност според Outdoor Advertising Association of America (OAAA) мобилните графики могат да бъдат най-ефективната и ефикасна форма на реклама извън дома - достигайки до повече потребители на по-ниска цена на хиляда импресии, отколкото всяка друга форма на промоционални съобщения!

Вашата марка или изображение на вашите продукти може да бъде отпечатано върху фолио, с което да се облепи вашия служебен автомобил и да привлича погледите на вашите потенциални клиенти:

Брандиране на автомобил с перфофолиоОблепване на автомобил с фирмени надписи - фолио печат и фолио плотерно рязано

Чрез облепване с фолио и със сравнително нисък бюджет може да се постигне един отличен ефект, витрина, която да ви отличава и да бъдете разпознаваеми.

За консултации ви очакваме на 0884851144

Ще се радвам да ни изпратите на вайбър на 0884851144 или на мейл   office@artzone.bg снимка на витрината, размер и кратко описание какви надписи бихте искали да бъдат поставени. След което ние ще подготвим проект, от който вие ще може да видите как точно ще стоят рекламните надписи на вашата витрина. Цената зависи от размера на витрината и от начина на изработка. След като одобрите подготвения от нас проект ще ви предложим цена за изработка и за монтаж.

РЕКЛАМНА ТАБЕЛА ДЖАК ДАНИЕЛСМагазинът на ул. Екзарх Йосиф 29 е изцяло с нова визия - обновена фасада и рекламна табела брандирана с логото на Джак Даниелс. Фасадата на магазина е облечена с алуминиев композитен панел - черен мат. Рекламните надписи са плотерно рязано фолио на 3М. Витрината на магазина е брандирана с логото на Джак Даниелс чрез облепване с перфофолио, което пропуска светлина в помещението. Рекламната табела е обемна, също изработена от алуминиев композитен панел – етаблбонд.

ОНЛАЙН ПОРЪЧКА на РЕКЛАМНА ТАБЕЛА

Поръчайте вашата табела ОНЛАЙН, без да се налага да губите време в трафика! Няма нужда да отделяте време да ни посетите - Артзона ви предлага пълно онлайн обслужване от дизайн до монтажа, като ви гарантира че монтираната табела ще отговаря изцяло на одобрената от вас преди стартиране на поръчката визуализация.

Поръчайте вашата табела по индивидуален дизайн от вашето БЮРО или ДОМ като изпратите на office@artzone.bg следната информация, на база на която ще получите фотомонтаж / визуализация и цена:

- СНИМКА на обекта или мястото, където ще се монтира тази табела. Снимката ще ни подскаже как да подготвим вашата табела така, че да е лесен монтажа й и да можете сами да го осъществите.

 - СКИЦА с РАЗМЕРИ на мястото за монтаж, за да подготвим визуализация от която ще ви стане ясно точно как ще стои тази табела на това място. На листа А4 скицирайте грубо фасадата и нанесете размери там където е необходимо - вашето ЛОГО във векторен формат eps, cdr, pdf файл - може да го поискате от дизайнера или рекламната агенция, която го е правила за вас. Ако не разполагате с лого изпишете точния текст, който искате да бъде поставен на вашата фирмена или информационна табела. Ако искате ЛОГО и текст - посочете точния текст.

 - посочете РАЗМЕР на табелата. Ако табелата е малка може да се ориентирате по лист А4, който е с размери 21 х 30 см. Друг вариант е да измерите мястото, където ще се монтира табелата, за да изработим така, че да застане по възможно най-добрия начин и според най-добрата видимост.

Отделно, на база изпратената от вас снимка, ще ви предоставим и ЦЕНА за МОНТАЖ, като при всички случай ще изработим вашата табела така, че и вие лесно да може да я монтирате, за да може да спестите този допълнителен разход. Артзона изработва табели за износ повече от 10 години и сме специализирани в подготовката на нашите табели за лесен монтаж, така че нашите клиенти и на другия край на света да са доволни.

 Сроковете за изработка на табела зависят от натовареността на работилницата ни, като най-дългия срок е 22 работни дни.

Фирмени и информационни табели с размери до 1 кв м се изработват за срок не по-дълъг от 7 до 9 работни дни.

Артзона изработва табели от различни материали подходящи за всеки бизнес, които могат да се ползват както в интериора, така и като външна реклама. Ние предлагаме табели от следните материали:

 1. Табелите от алуминиева ламарина, боядисани в избран цвят  с надписи от плотерно рязано фолио или фолио печат са подходящи за употреба навън

Рекламна табела НотариусРекламна табела тип Тротоарна стойка за Нотариус в Божурище - основа прахово боядисана в кафяво, двустранна, със златни букви

Надписите могат да бъдат и обемни, също изрязани от алуминиева ламарина

Табела с обемни буквиОбемни букви за фирмена табела. Буквите са изрязани от метал, боядисани прахово. Рекламната табела се монтира на ограда пред офиса на нашия клиент.

2. Плексигласови табели за външна и интериорна употреба могат да бъдат изработени от следните материали - прозрачен плексиглас с плотерно рязано фолио или фолио пълноцветен печат - цветен плексиглас - зелен, червен, черен с надписи от фолио

Фирмена табела AdDigitalAdDigital е дигитална агенция, специализирана в Социалните мрежи. Тази красива фирмена табела ще ви посрещне в офиса на фирмата на ул. " 6-ти Септември" 38, гр. София

 - ТАБЕЛА в цвят СРЕБРО / ИНОКС - метализирано ПВЦ имитация на неръждаема стомана с гравирани надписи или надписи от фолио

Номер за сградаНомер за сграда или апартамент от метализирано ПВЦ

 -ТАБЕЛА в цвят ЗЛАТО - метализирано ПВЦ имитация на неръждаема стомана в цвят сребро с гравирани надписи или надписи от фолио

Табела злато с черен надписметализирано ПВЦ MP922-764 с гравиране на текста в черно

 3. Табела от алуминиев композитен панел - това са табели изработени от материал, който нормално се ползва за облицовка на сгради и е много здрав материал сандвич панел алуминий - гума -алуминий. Текстът на табелата може да бъде от плотерно рязано фолио или фолио печат.

Табела Забранено Разхождането на КучетаНашият Майки не хареса тези табели Но пък е важно в двора на училището да не се разхождат кучета! За всеки случай, и защото някои хора не чистят след своите домашни любимци...

4. Табела метална конструкция с винил печат

- конструкция за лесна смяна на платно от винил

Рекламен билбордИзработка на рекламен билборд за лесна смяна на платна от винил за DB CARGO

 - конструкция с опънат на нея винил

Рекламни табели пълноцветен печат Външната реклама на този магазин е комбинация от рекламни табели и рекламни надписи на витрините.

 5. Стъклена табела с метални холдери

Стъклена табела с фолиоСтъклена табела с лого и текст от фолио с четири метални холдера за монтаж на отстояние от стена - подходяща за офис сгради

 6. Табела от плексиглас с метални холдери

Табели стъкло-матиращо фолиоСтъклена табела с лого и текст от фолио и матиращо фолио на гърба, с четири метални холдера за монтаж на отстояние от стена - подходяща за офис сгради

 7. Табела от плексиглас с фолио на гърба на плексигласа и надписи на лицето с монтаж на отстояние от повърхността на стена или врата

Табела за адвокатско дружествоТабела с фон графит и надписи в бяло и злато за адвокатско дружество. Тази табела стои на леко отстояние от повърхността, на която се монтира и по този начин се създава усещането за обем.

 8. Табела от плексиглас монтирана чрез двойно лепяща лепенка директно на врата или стена

9. Табела от плексиглас монтирана чрез двойно лепяща лепенка на ОТСТОЯНИЕ около 5-10 мм от повърхността на врата или стена

Луксозна табела за вратаТази луксозна табела за врата стои на отстояние от повърхността, на която е монтирана

10. Сгъваема двустранна свободностояща табела, която се ползва пред търговски обект и може да обозначава паркомясто, да предупреждава или забранява. Този тип табели се нарича и СТОПЕР и се ползват на място за продажби на открито, както и на басейни за да предупредят за хлъзгав под. Тази табела е изработена е от алуминиев композитен панел, така че да бъде лека за пренасяне и достатъчно тежка, за да не я бутне средно силен вятър.

Рекламна табела за тротоарТази рекламна табела е изработена от алуминиев композитен панел и е идеален вариант за привличане на клиенти към вашия търговски обект, защото може с тибешир да напишете услугите или стоките, които предлагате. Изработка на рекламни табели от www.artzone.bg

 11. За да поставите своя табела на стълб трябва да поискате разрешение от Столична община, след което трябва да заплащате ежемесечен наем. Столична община е определила размера, който е 70 х 100 см, като тази табела е метална и има специални пръстени, чрез които се монтира за посочен от вас стълб.

Информационна табела на стълбМетална, двустранна табела за упътване към търговски обект, заведение, магазин

12. Информационни табели за строителен обект, паркинг или друг обект за обществено ползване - изработват се от пено ПВЦ, когато се ползват до 2-3 месеца или от алуминиева ламарина или алуминиев композитен панел, когато изискването е да са трайни. Информационните табели може да са:

 - Информационни табели по европейски проекти

Информационна табела 2 х 1 м Информационна Табела 2 х 1 м на крак, сводобно стояща едностранна или двустранна табела със сменяема визия фолио печат.

 - Информационни табели по ЗУТ

Табели за строеж

 - Указателни табели за строителни обекти

Табела за строже ВХОД ИЗХОД

 - Табели с предупредителни знаци

Табела Строителен Обект по ЗБУТ

 - Табели и номера за улици и жилищни кооперации

 - Табели тип „Гараж, паркирането забранено“

 - Табела с име на улица

- Табела номер на улица

Метален номер за къща Номер за къща с височина на цифрите 15 см от алуминиева ламарина. Монтажът е осъществен чрез дистанционери, така че номера да стои на дистанция 1 см от стената.

 Артзона проектира и изпълнява поръчки и за рекламни табели на фасади, обемни букви и светещи надписи, подходяща външна реклама за ресторант, магазин, офис. За да бъде подготвена ЦЕНА за табела е необходимо да ни изпратите на office@artzone.bg запитване.