Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Рязане, фрезоване и гравиране с координатна CNC фреза AXYZ (рутер)

CNC рутер - рязане на ламарина Метални букви от алуминиева ламарина изрязани на рутер

Ателие за външна реклама Артзона предлага контурно изрязване , разкрой и фрезоване на листов материал със CNC фреза. Материал - алуминиева ламарина (до 2 мм), MDF, ПВЦ, алуминиев композитен панел (eталбонд), шперплат, плексиглас.

Услугите със CNC фреза намират приложение при строително-ремонтни дейности за изработка на декоративни пана или решетки, при производство на мебели от ПДЧ и МДФ, при производство на опаковки, рекламни табели и рекламни надписи, рекламни материали за място на продажба.

Изисквания към файлове: Векторни файлове с следните формати: pdf, cdr, ai, eps, като всички обекти трябва да са в преобразувани криви.

Работен плот 2 х 3 м.

Цената се определя на линеен метър (от 1,00 до 5,00 лв / лин.) и спрямо дебелината на материала, който се обработва.

Към цената на лин. м се добавя

- цена за подготовка - /качване на материал, позициониране, сваляне, почистване/

- цена за подготовка на файл за обработка на детайли

Цените за обработка на различните видове материали се калкулират индивидуално, в зависимост от дебелината им и сложността на изпълнение

Минимална цена за поръчка - 25 лв, без ДДС

Фрезоване и рязане на плексиглас
Рязане на шперплат

Стълба индустриален стил за библиотека или за висок рафт в магазин

Стълба за библиотекаМетална стълба за библиотека или рафт в магазин. Стълбата е прахово боядисана с безцветен лак за постигане на индустриален стил. Стълбата е закрепена горе така че да не може в никакъв случай да падне.

Когато рафтовете на библиотеката в къщи са толкова високи е необходима една стълба, която да е стабилна и да не се отмества когато я ползваш, както и да може да се постави на място, на което няма да пречи на пространството в дома. Точно такава стълба бе изработена от Артзона.

Стълбата е метална, прахово боядасана с безцветен лак, за да се постигне търсения индустриален стил и към стъпалата й по желание може да се добавят и дървени елементи.

С такава стълба достъпът до книгите е лесен, защото стълбата не е тежка и може да се мести лесно от единия до другия край на рафтовете.

Стълба за библиотека или за рафтове в магазинТази метална стълба може да се ползва и за достъп до високи рафтове в магазин, и за достъп до библиотека в дома. Индустриалният стил на стълбата позволява на стъпалата по желание може да се добавят дървени стъпала.

Покривна реклама за ХОТЕЛ в София

Светещи букви HOTEL за хотел в София Светлинна реклама надпис HOTEL е изработена за хотел в София, Студентски град като светещи букви с лед. Светеща табела HOTEL се отличава със своята видимост от далече, което е и главното изискване на нашия клиент.

Покривна реклама за хотел в София бе изработена и монтирана от екипа на Артзона. Светещи в червено букви HOTEL са монтирани на покривното пространство на хотела в Студентски град.

Носещата метална конструкция, на която се монтират светещите букви е изработена по формата на буквите, така че да не разсейва окото и да не пречи на видимостта на покривната реклама и на рекламния надпис.

Покривна реклама HOTEL метална конструкция Метална носеща конструкция на покривна реклама ХОТЕЛ на хотел в София, Студентски град. Носещата метална конструкция е изработена по формата на светещи букви HOTEL за да не разваля вида на светещата реклама. Светещи букви HOTEL са със светодиодно осветление.

Допълнително на покрива бе изработена и монтирана насочваща стрелка с неон и надпис ХОТЕЛ - неоновия знак е анимиран и стрелките светват една след друга,така  че да привличат вниманието към сградата на този хотел.

Стрелка с неон за ХОТЕЛУпътваща към местонахождението на хотела стрелка с неон и надпис HOTEL - неоновите елементи светят вечер и премигват, за да привличат вниманието