Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

ОНЛАЙН ПОРЪЧКА на РЕКЛАМНА ТАБЕЛА

Поръчайте вашата табела ОНЛАЙН, без да се налага да губите време в трафика! Няма нужда да отделяте време да ни посетите - Артзона ви предлага пълно онлайн обслужване от дизайн до монтажа, като ви гарантира че монтираната табела ще отговаря изцяло на одобрената от вас преди стартиране на поръчката визуализация.

Поръчайте вашата табела по индивидуален дизайн от вашето БЮРО или ДОМ като изпратите на office@artzone.bg следната информация, на база на която ще получите фотомонтаж / визуализация и цена:

- СНИМКА на обекта или мястото, където ще се монтира тази табела. Снимката ще ни подскаже как да подготвим вашата табела така, че да е лесен монтажа й и да можете сами да го осъществите.

 - СКИЦА с РАЗМЕРИ на мястото за монтаж, за да подготвим визуализация от която ще ви стане ясно точно как ще стои тази табела на това място. На листа А4 скицирайте грубо фасадата и нанесете размери там където е необходимо - вашето ЛОГО във векторен формат eps, cdr, pdf файл - може да го поискате от дизайнера или рекламната агенция, която го е правила за вас. Ако не разполагате с лого изпишете точния текст, който искате да бъде поставен на вашата фирмена или информационна табела. Ако искате ЛОГО и текст - посочете точния текст.

 - посочете РАЗМЕР на табелата. Ако табелата е малка може да се ориентирате по лист А4, който е с размери 21 х 30 см. Друг вариант е да измерите мястото, където ще се монтира табелата, за да изработим така, че да застане по възможно най-добрия начин и според най-добрата видимост.

Отделно, на база изпратената от вас снимка, ще ви предоставим и ЦЕНА за МОНТАЖ, като при всички случай ще изработим вашата табела така, че и вие лесно да може да я монтирате, за да може да спестите този допълнителен разход. Артзона изработва табели за износ повече от 10 години и сме специализирани в подготовката на нашите табели за лесен монтаж, така че нашите клиенти и на другия край на света да са доволни.

 Сроковете за изработка на табела зависят от натовареността на работилницата ни, като най-дългия срок е 22 работни дни.

Фирмени и информационни табели с размери до 1 кв м се изработват за срок не по-дълъг от 7 до 9 работни дни.

Артзона изработва табели от различни материали подходящи за всеки бизнес, които могат да се ползват както в интериора, така и като външна реклама. Ние предлагаме табели от следните материали:

 1. Табелите от алуминиева ламарина, боядисани в избран цвят  с надписи от плотерно рязано фолио или фолио печат са подходящи за употреба навън

Рекламна табела НотариусРекламна табела тип Тротоарна стойка за Нотариус в Божурище - основа прахово боядисана в кафяво, двустранна, със златни букви

Надписите могат да бъдат и обемни, също изрязани от алуминиева ламарина

Табела с обемни буквиОбемни букви за фирмена табела. Буквите са изрязани от метал, боядисани прахово. Рекламната табела се монтира на ограда пред офиса на нашия клиент.

2. Плексигласови табели за външна и интериорна употреба могат да бъдат изработени от следните материали - прозрачен плексиглас с плотерно рязано фолио или фолио пълноцветен печат - цветен плексиглас - зелен, червен, черен с надписи от фолио

Фирмена табела AdDigitalAdDigital е дигитална агенция, специализирана в Социалните мрежи. Тази красива фирмена табела ще ви посрещне в офиса на фирмата на ул. " 6-ти Септември" 38, гр. София

 - ТАБЕЛА в цвят СРЕБРО / ИНОКС - метализирано ПВЦ имитация на неръждаема стомана с гравирани надписи или надписи от фолио

Номер за сградаНомер за сграда или апартамент от метализирано ПВЦ

 -ТАБЕЛА в цвят ЗЛАТО - метализирано ПВЦ имитация на неръждаема стомана в цвят сребро с гравирани надписи или надписи от фолио

Табела злато с черен надписметализирано ПВЦ MP922-764 с гравиране на текста в черно

 3. Табела от алуминиев композитен панел - това са табели изработени от материал, който нормално се ползва за облицовка на сгради и е много здрав материал сандвич панел алуминий - гума -алуминий. Текстът на табелата може да бъде от плотерно рязано фолио или фолио печат.

Табела Забранено Разхождането на КучетаНашият Майки не хареса тези табели Но пък е важно в двора на училището да не се разхождат кучета!

4. Табела метална конструкция с винил печат

- конструкция за лесна смяна на платно от винил

Рекламен билбордИзработка на рекламен билборд за лесна смяна на платна от винил за DB CARGO

 - конструкция с опънат на нея винил

Рекламни табели пълноцветен печат Външната реклама на този магазин е комбинация от рекламни табели и рекламни надписи на витрините.

 5. Стъклена табела с метални холдери

Стъклена табела с фолиоСтъклена табела с лого и текст от фолио с четири метални холдера за монтаж на отстояние от стена - подходяща за офис сгради

 6. Табела от плексиглас с метални холдери

Табели стъкло-матиращо фолиоСтъклена табела с лого и текст от фолио и матиращо фолио на гърба, с четири метални холдера за монтаж на отстояние от стена - подходяща за офис сгради

 7. Табела от плексиглас с фолио на гърба на плексигласа и надписи на лицето с монтаж на отстояние от повърхността на стена или врата

Табела за адвокатско дружествоТабела с фон графит и надписи в бяло и злато за адвокатско дружество. Тази табела стои на леко отстояние от повърхността, на която се монтира и по този начин се създава усещането за обем.

 8. Табела от плексиглас монтирана чрез двойно лепяща лепенка директно на врата или стена

9. Табела от плексиглас монтирана чрез двойно лепяща лепенка на ОТСТОЯНИЕ около 5-10 мм от повърхността на врата или стена

Луксозна табела за вратаТази луксозна табела за врата стои на отстояние от повърхността, на която е монтирана

10. Сгъваема двустранна свободностояща табела, която се ползва пред търговски обект и може да обозначава паркомясто, да предупреждава или забранява. Този тип табели се нарича и СТОПЕР и се ползват на място за продажби на открито, както и на басейни за да предупредят за хлъзгав под. Тази табела е изработена е от алуминиев композитен панел, така че да бъде лека за пренасяне и достатъчно тежка, за да не я бутне средно силен вятър.

Рекламна табела за тротоарТази рекламна табела е изработена от алуминиев композитен панел и е идеален вариант за привличане на клиенти към вашия търговски обект, защото може с тибешир да напишете услугите или стоките, които предлагате. Изработка на рекламни табели от www.artzone.bg

 11. За да поставите своя табела на стълб трябва да поискате разрешение от Столична община, след което трябва да заплащате ежемесечен наем. Столична община е определила размера, който е 70 х 100 см, като тази табела е метална и има специални пръстени, чрез които се монтира за посочен от вас стълб.

Информационна табела на стълбМетална, двустранна табела за упътване към търговски обект, заведение, магазин

12. Информационни табели за строителен обект, паркинг или друг обект за обществено ползване - изработват се от пено ПВЦ, когато се ползват до 2-3 месеца или от алуминиева ламарина или алуминиев композитен панел, когато изискването е да са трайни. Информационните табели може да са:

 - Информационни табели по европейски проекти

Информационна табела 2 х 1 м Информационна Табела 2 х 1 м на крак, сводобно стояща едностранна или двустранна табела със сменяема визия фолио печат.

 - Информационни табели по ЗУТ

Табели за строеж

 - Указателни табели за строителни обекти

Табела за строже ВХОД ИЗХОД

 - Табели с предупредителни знаци

Табела Строителен Обект по ЗБУТ

 - Табели и номера за улици и жилищни кооперации

 - Табели тип „Гараж, паркирането забранено“

 - Табела с име на улица

- Табела номер на улица

Метален номер за къща Номер за къща с височина на цифрите 15 см от алуминиева ламарина. Монтажът е осъществен чрез дистанционери, така че номера да стои на дистанция 1 см от стената.

 Артзона проектира и изпълнява поръчки и за рекламни табели на фасади, обемни букви и светещи надписи, подходяща външна реклама за ресторант, магазин, офис. За да бъде подготвена ЦЕНА за табела е необходимо да ни изпратите на office@artzone.bg запитване.


Табела, която не трябва да узаконявате. Табела, за която не трябва разрешително

Табела ОТВОРЕНО Гравиран надпис върху прозрачен плексиглас със светодиодна лента, светещ в червено

Един чудесен пример за табела, която НЕ ИЗИСКВА УЗАКОНЯВАНЕ - гравюра ОТВОРЕНО, която може да свети в червено или бяло с текст по избор.

За съжаление в момента, според НАРЕДБА ЗА ПРЕМЕСТВАЕМИТЕ ОБЕКТИ, ЗА РЕКЛАМНИТЕ, ИНФОРМАЦИОННИТЕ И МОНУМЕНТАЛНО-ДЕКОРАТИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ И ЗА РЕКЛАМНАТА ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА https://lnkd.in/eQkufu4U изискването за предостяване на документи за узаконяване на табела за малък семеен магазин е същото, като изискването за документи за покривна корпоративна реклама..... Конструктивни чертежи, Архитектурни чертежи и Електро чертежи в комплект с дизайнерски проект.

Как малкия бизнес /магазин да си позволи този разход?

 За да не се узаконява табела имаме няколко варианта:

 - табелата да се монтира вътре в магазина, зад витрината - както е табела ОТВОРЕНО на снимката

 - отвън може да се постави табела с размер до 0,5 кв.м, монтирана успоредно на стената

- частично брандиране на витрините с фолио

За повече информация изпратете на office@artzone.bg снимка на вашия търговски обект с посочен адрес, описание какъв тип табела бихте искали, вашето лого във векторен формат eps, cdr, pdf  и скица с размери - ние ще ви консултираме  какъв тип табела може да бъде поставен без узаконяване.


BUILDING FOR RENT - Sofia, Ring Road

под наем

BUILDING 503 sq.m., 3 floors, 5 bathrooms, FOR RENT, facing the Ring Road - 95 A Nikola Petkov Blvd., Sofia.

The announced price for renting the building  is 4500Euro, without VAT


The building is for rent COMPLETELY READY FOR USE - furnished, wiring available to any workplace, internet, heating, cooling and can be rented IMMEDIATELY!

под наем

Jobs 30 to 35 pcs.

Total area 503 sq.m, working premises 11 + 1, toilets 5 pieces, 2 porches

Floor 1 - 156 sq m - 4 separate work rooms (each work room can be organized for 4 people) + server room + 2 toilets. floor 1 - 36 sq.m - fully equipped KITCHEN with direct access to the garden

Floor 2 - 160 sq m - 4 separate work rooms (each work room can be organized for 4 people) + 2 toilets + veranda 36 sq.m.


Floor 3 - 115 sq m - 2 separate working rooms + large terrace + bathroom with toilet + WAREHOUSE

Сграда под наем бул. Никола Петков 95 А


Openable windows in each room, with mosquito nets.

The premises were painted in June 2021 with high-grade washable paint for easy cleaning and maintenance.

Blinds available in each room.

Heating and air conditioning by chiller heat pump.

The rental price includes:

- Monthly rent

- wiring to each workplace

- Internet

- Ventilation in the kitchen and conference hall

- Office furniture type industrial design - metal and solid / oak

- Landscaping, flowers, maintenance of green areas

- Restricted access through a portal that opens remotely

Parking spaces are available and can be rented separately.

Available system for reporting access to employees - its use is negotiated additionally.

You can visit the building every day from 9.00 to 17.00.

For contacts: +359 884 85 11 44

At the moment the building is used for office for our advertising agency Artzona, the owner   www.artzone.bg  , which is about to move to the next building.