Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Рекламна табела дизайн, изработка и монтаж

Месечно пред вашия търговски обект преминават много от потенциалните ви клиенти, които обаче не влизат във вашия магазин или ресторант. Какви са причините? Защо преминаващите не ви посещават?

Една от основните причини е вида и информацията, която носи вашата рекламна табела - или няма видимост, или табелата се слива с околната среда, или има прекалено много рекламни надписи....За съжаление при отварянето на търговски обект монтажа на рекламната табела е последната стъпка преди откриването и обикновено в бързината не се обръща необходимото внимание по отношение на мястото за монтаж на светещата реклама, както и по отношение на нейния дизайн.

Потърсете ни на тел 02 955 48 95, 0884851144 или ни изпратете запитване на office@artzone.bg и наш представител ще посети обекта ви, за да направи снимки, да вземе точни размери и да ви предложим проект за светеща или несветеща табела, която да е видима, запомняща се и монтирана на място, на което да бъде видима от всички преминаващи.

Една добре проектирана и изработена светеща табела ще промени облика на вашия магазин или ресторант и ще привлече нови клиенти към вашия бизнес. Светещите табели произведени от Артзона се отличават с равномерно и силно светене, високо качество на вложените материали и дълъг живот.