Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Светеща табела за магазин на ЦЕНА само 299 лв.

Светеща рекламна табела за магазин, търговски обект или ресторант при промоционална цена 299 лв при размери 200 х 50 см. от ателие за външна реклама Артзона. Табелата е изработена от алуминий и е прахово боядисана, така че да може да се ползва дълго без да се появи ръжда. Лицето е изработено от плексиглас с фолио на 3М, като рекламните надписи от фолио са включени в цената. Предвидено е осветление с луминисцентни пури PHILIPS. Цената включва монтаж в София. Светещата табела е лесна за монтаж, може да се изпрати с куриер и вие сами да я монтирате, като по този начин спестявате допълнителни разходи - всичко необходимо за монтажа ще намерите в приложените инструкции за монтаж. Посочената цена е без ДДС.

За цена за рекламна табела с друг размер ни потърсете на 02 9554895 или на 0884851144 или изпратете запитване на office@artzone.bg със следната информация

1. Снимка на обекта и размер на рекламна табела, които са ни необходими за да подготвим реален фотомонтаж - ако не е възможно да вземете точни размери може да ни изпратите например размер на витрината - това ще ни помогне да направим проекта в точен мащаб.

2. Описание на вида табела, който предпочитате - светеща или несветеща табела, с луминисцентни пури или със светодиоди

3. Дизайн - изпратете ни информацията, която трябва да присъства на табелата - лога, надписи, телефони, сайт, e-mail, адрес на обекта ( логото следва да бъде във файл във векторен формат ( eps, cdr, pdf))

Екипът на Артзона ще подготви за вас фотомонтаж / проект и ЦЕНА за светеща или несветеща табела. При стартиране на поръчката наш екип ще ви посети, за да вземе точни размери за изработка.