Artzone.bg - Рекламни Табели & Светещи букви

Светеща табела Le petit Paris за ресторант във Франция

Светеща табела Le Petit Paris за ФранцияСветеща табела с лед осветление бе изработена за ресторант Le Petit Paris в Mulhouse, France.Светещата табела е изработена от ламарина, лазерно рязана и прахово боядисана. Осветлението е светодиодно. Буквите са лазерно рязан прозрачен плексиглас 10 мм.

Агенция за външна реклама Артзона изработи светеща табела за заведение във Франция за ресторант Le Petit Paris в Mulhouse, France.Светещата табела е изработена от ламарина, лазерно рязана и прахово боядисана. Осветлението е светодиодно. Буквите са лазерно рязан прозрачен плексиглас 10 мм. Светещата табела е лесна за монтаж - собстениците на ресторанта я монтираха бързо и лесно ( на гърба на табелата има отвори). Повече за ресторант Le Petit Paris може да видите на Trip Advisor https://www.tripadvisor.fr/Restaurant_Review-g196495-d3542824-Reviews-Restaurant_Le_Petit_Paris-Mulhouse_Haut_Rhin_Grand_Est.html#photos;geo=196495&detail=3542824

Светеща табела Le Petit Paris за френски ресторант]Светеща табела бе изработена за ресторант Le Petit Paris в Mulhouse, France. Светещата табела е лесна за монтаж (на гърба на табелата има отвори).